Våre bursdager

Passer fra 8 år

Vi blander batikkfarger og t-skjortene snurres til de ser ut som kanelboller. Vi lærer barna teknikk og fremgangsmåte for å lage de kuleste fargerike t-skjortene.
Batikken er tilbake med nytt navn: "Tie Dye"! Dette er en morsom aktivitet for barna som vil kle seg i fargerike t-skjorter.

Fra 299,- per barn

Fortell oss om din drømmebursdag!
Send oss dine ønsker for skreddersydd bursdag, så tar vi en prat om hvordan vi kan få til akkurat det.
Hold av datoen ved å legge inn en bestilling.

Pris etter avtale

Passer for alle

Kliss, klass, slimbursdag! For tiden vårt mest populære tilbud. Ungene får kose seg med å lage slim. Vi tar alt sølet, ungene får all moroa!

kun 269,- per barn

Passer for alle

Bli med å lage badebomber! Vi lærer festdeltagerne hvordan de kan lage badebomber med enkle ingredienser. Alle barna får med seg 2 stk badebomber, oppskrift og former.

kun 269,- per barn

Passer for alle

Tusjer, maling, stempler, stensiler eller på frihånd? Nå kan du designe t-skjorten akkurat sånn du vil at den skal se ut.

kun 269,- per barn

Passer for alle

Speil Speil på veggen der, hvem er vakrest i verden her? Nå pynter vi til prinsessefest. I denne bursdagen får alle pynte hvert sitt håndspeil sånn som de vil ha det. Vi bruker maling, glitter og diamanter. Alle prinsessene får selvsagt stilige glittertatoveringer å smykke seg med! Ønsker du prinsessebesøk og ansiktsmaling? Ta kontakt med oss.

kun 269,- per barn

Passer for alle

Velg mellom handlenett og gymposer! Barna leker med mønstre. De tegner eller bruker ferdige maler og klipper ut mønster som festes til deres unike handlenett.

kun 269,- per barn

Passer for alle

Bygg din egen klokke og hør den tikke! Mal og pynt den akkurat slik du vil ha den.

kun 269,- per barn

Passer fra 6 år

La oss fange drømmene dine! Lag din egen drømmefanger med garn, bånd, perler og fjær som må til for at du skal se drømmenfangsten når du våkner.

kun 269,- per barn