Høstferien

Nå kan du melde barnet ditt på en uke med gøyale aktiviteter.

Det er også mulig med én dag, eller 3 dager!
Om dere vil ha en langhelg på hytta, kan dere få gjort begge deler uten å gå glipp av all moroa.  

28.september - 2.oktober. 

Kl. 09.00 - 16.00

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Her er ukas program: 

​​​

  • Mandag åpner vi "Slimfabrikken"  - vi lærer alle å lage slim! Denne gangen skal vi pynte slimet med glitter. 

  • Tirsdagen vil vi lyse opp i høstmørket. Denne dagen lager vi personlige reflekser av strykerefleks. Vi klipper ut forskjellige motiv som strykes på filt. Så fester vi de til nøkkelringer som kan henges på jakker eller sekk.   

  • Onsdag blir det turdag til Skallumskogen. På tur skal vi finne blader og greiner til våre høstprosjekter. Det skal lages pinnefigurer med garn, og en bolle av løvblader. Har vi tid til overs lager vi også en løvkrans til å henge opp i vindu eller på ytterdøren.

  • Tema for dagen er fugler. Vi skal bygge en fuglemater. Når den er ferdig bygget skal alle få male og pynte fuglemateren. Disse skal vi fylle med frø og andre godsaker som fuglene kan kose seg med når kulden setter inn. 

  • Vi leker med Foam Clay og Silk Clay (en slags "vidunder-plastelina") første del av fredagen. Barna lærer å forme figurer og dyr. Andre halvdel av dagen brukes til å male og forme et univers som passer til figurene barna har laget. 

Barna kan starte dagen sin med matpakke og lek hos oss fra kl. 9.00. Vi begynner med aktivitetene kl.09.30 og dagen rundes av litt før kl. 16.00. Barna må ha med matpakke og drikkeflaske til to måltider. 

​Du kan velge mellom å melde på 1 dag, 3 dager eller hele uken fra mandag til fredag. Du velger selv hvilke dager ved påmelding (avhukingsfelt).


Pris per dag: 750,-

Pris for 3 dager: 2099,-

Hele uken: 2995,- 

Påmeldingen er bindende og koster kr. 750. Du vil motta betalingslenke fra oss for resterende beløp ved påmelding for flere dager. Om du ønsker faktura, vennligst ta kontakt med oss.
Ved eventuell avlysning som følge av pålegg fra myndighetene vil beløpet tilbakebetales i sin helhet.

Programmet oppdateres fortløpende og det kan skje endringer. Har du noen spørsmål?
Ikke nøl med å ta kontakt!

Merk!
Det er maks 15 deltakere per gruppe, og en instruktør.   


Husk å ha på klær som tåler få litt søl på seg, vi stiller med engangsforklær.

Vi følger til enhver tid de råd som gis av Folkehelseinstituttet. Syke barn skal holde seg hjemme. Dette gjelder uansett type sykdom, og selv med lette symptomer. Vi har fokus på god hygiene, og redusert kontakthyppighet mellom barna. Kreative pakker vil klargjøres slik at utstyr og materialer kun benyttes av samme person.  Alt som lages må tas med hjem samme dag.