Følg oss! 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Kreativitas AS 2019 
Personvern - 
post@kreativitas.no

Kreativ Sommer!

Nå har du muligheten til å melde på barnet ditt på Kreativ Sommerskole!

 

Aktivitetene passer for barn mellom 8 og 12 år, og byr på en hel del moro.

Barna inviteres til å være med på Kreativitas første klovneskole. Her skal de gjennom lek og fantasi få more seg med  tape art, fantasidyr, fargetrykk med linoliumsfarger og tekstilmaling. Vi skal også lage et heidundrandes show!

 

Dag 1: Første dagen bruker vi god tid til å bli godt kjent med alle. Vi begynner derfor dagen med en populær aktivitet, vi lager navneskilt med krympeplast!
Etter lunsj vil alle få designe og lage sitt stempel av Lino-underlag. De lærer teknikk og fremgangsmåte, og får leke seg frem med linoleumsmaling og trykk på papir.

 

Dag 2: Nå som vi har blitt kjent hverandre, skal vi samarbeide om hvordan de kan bruke ulike materialer som papp, netting, gips, maling og masse masse mer til å lage et stort fantasidyr. Barna skal få lov til å utfolde seg, tegne og planlegge hva som skal til for å skape akkurat deres fantasidyr.

 

Dag 3:  Barna får lære mer om Tape Art. En urban kunstmetode som ble utviklet på 60-tallet. Her brukte man forskjellige typer teip for å lage kule bilder. Nå kan barna selv få leke seg frem og lage “Tape Art” på lerret.
Etter lunsj vil hente frem lino-kunsten og barna skal få trykket mønsteret sitt på en gympose eller handlenett.

 

Dag 4: Hvem elsker å lage show? Barn! Og klovner! På vår klovneskole er det lov å tulle og tøyse, men også lære seg noe alle klovner må kunne, nemlig ansiktsmaling, sjonglering, ballongfigurer og regien på et minishow. Alle som deltar får klovnenese og det deles ut diplom til alle som fullfører.

 

Dag 5: Fredagen har vi kose- og tøysedag! Vi øver oss på show og ferdigstiller kunsten. Vi hygger oss litt ekstra med pizza og is, og familie er hjertelig velkommen til å delta fra kl.15.00 denne dagen. Kl 16 blir det show og utstilling av barnekunsten.

 

Kreativ Sommerskole er en uke proppfull med aktiviteter, som også inkluderer lunsj og frukt hver dag. Vi holder åpent fra 08.30, så barna kan gjerne starte dagen sin med frokosten sin hos oss. Vi begynner med aktivitetene hver dag kl.09.00 og vi runder av litt før kl.16.00.


 

Kreativ Sommerskole er tilgjengelig i ukene 32 og 33.

Pris per barn: 3200,-


Merk!
Det er et begrenset antall plasser hver uke.
Husk å ha på klær som tåler få litt søl på seg, vi stiller med malefrakker.

Ta med drikkeflaske!

Programmet oppdateres fortløpende og det kan skje mindre endringer.

Har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt!