top of page
  • Forfatterens bildeMini

Avlyser egen bursdag, kjører heller pakker hjem til barna

I dag bruker jeg bloggen min til å dele en pressemelding med dere.

Det var på et tidspunkt jeg trodde at vi måtte feire ettårsdagen med å stenge dørene for godt, så jeg fant ut at jeg måtte legge nye planer for å redde butikken.PRESSEMELDING, 02.04.2020

Avlyser egen bursdag, kjører heller pakker hjem til barna


“Jeg trodde jeg kom til å feire ettårsdagen med å stenge dørene for godt," sier Mini Naveen-Saugdahl. I stedet kjører hun påskepakker hjem til barn.

Kreativitas har blitt kjent som den lille bursdagsarrangøren i Svingen på Stabekk og legger bak seg et år med bursdagsfeiringer for hundrevis av barn. Eieren av den kreative lekestuen var godt i gang med planleggingen av sin egen ettårsdag, da det ble kjent at skole, barnehager og hun selv måtte stenge på grunn av korona-pandemien. 

Det var et sjokk og jeg var kjempelei meg for alle barna som måtte avlyse bursdagene sine hos oss, forteller Mini som var midt i planleggingen av egen bursdag. Hun måtte ta et valg, skulle hun stenge dørene eller prøve å redde det lille verkstedet?


Avlyste bursdagsfesten

Hun avlyste verkstedets ettårsdag, og la ut en melding på sosiale media. 

“Jeg var raskt ute med å tilby hjemkjøring av kreative pakker med alt fra fuglehus, dinosaur-byggesett og strikkebøker for barn, noe som utløste et ras av henvendelser. Først fra venner og kjente, deretter fra små kunder som fikk høre om alle de morsomme aktivitetene vi tilbyr," forteller Mini.

“Det var leit å avlyse bursdagen vår, men enda tristere å måtte avlyse bursdagene til alle barna som skulle ha sin store dag her. Men vi er jo kreative, og skal nå altså feire bursdagen vår på nett.” 

Det lille verkstedet som legger bak seg ett år fylt av bursdager, drop-in, boklanseringer, sykurs, Halloween-fest, juleverksted og mye mer viser seg å ha lojale kunder. Nå vil Mini gjerne gi noe tilbake. 


#PyntMinPlante

Kreativitas er til for å inspirere til lek og latter, Mini ønsker å fortsette med det i en spesiell påsketid. Derfor vil hun heie frem kreativ påskemoro. 

“I Norge liker vi å pynte til påsken, og i Sverige har de tradisjon med å pynte trær med egg og fjær, og gå påskekjerring. Derfor tenkte jeg at det var veldig passende med en konkurranse der alle får dele sitt fineste, rareste eller morsomste påsketre," ler Mini.  

I dag legger hun ut konkurransen #PyntMinPlante, på Instagram og Facebook. Her gjelder tre regler: 

  • Pynt et tre eller en plante, ute eller inne 

  • Tagg @Kreativitas.no 

  • Bruk #PyntMinPlante 

“Jeg er takknemlig for alle som støtter lille Kreativitas, men også utleierne som har tatt hensyn til situasjonen vi er i. Vi håper det ikke er lenge til vi kan åpne dørene for barna igjen. Inntil videre lager vi gjerne digitale påskebursdager eller kreative verksteder for alle som vil ha en feiring," sier Mini som nå altså kjører rundt med bilen full av påskeegg, fuglehus og malersett. 


71 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page