top of page
  • Forfatterens bildeMini

Minis fem tips til den perfekte førjulstida!

Oppdatert: 26. nov. 2020

Som grunnlegger av en kreativ boltreplass må jeg hver dag holde meg fast slik at jeg ikke åpner døra og jaller: JEG ELSKER JUL! Ikke bare på grunn av kosen, julematen og gavene, men på grunn av alle de hyggelige forberedelsene. De har jentene mine og jeg alltid kost oss skikkelig med! Her kommer tre tips til en finfin førjulstid!

1. Lag ditt eget juleverksted!

Nå mer enn noensinne trenger vi å kjenne på et fellesskap, selv om det er begrenset hvor mange vi kan møte. Jula i år blir annerledes, men jeg troen på at vi klarer å finne lure måter å feire tradisjonene våre på. Akkurat juleverkstedene kan vi fortsatt få til i små grupper. Her på Kreativitas har vi mange gøyale forslag til aktiviteter til juleverkstedet ditt. Om du vil ha det hos oss, inviterer vi mer enn gjerne til gløgg, julemusikk, girlandere i alle farger og mye, mye mer!


2. Lag en kreativ julekalender

Utfordre små og store til å ta en time-out for å pusle, bygge, tegne og male. Noen kvalitetstusjer, fine ark, glitter eller klistremerker. Bak hver luke kan du gjemme noen små, søte ting. Vi har også alt du trenger til å lage en morsom kalender, og om du ikke kan komme til oss, har vi en annen løsning! Vi kan bringe julemoroa til deg hver dag i desember frem til jul. Vi har nemlig laget vår første julekalender. I den er det 24 underholdende aktiviteter, barnet kan lage julepynt eller bygge en leke. Bak lukene på hverdagene er aktivitetene enkle nok til at barn fra 6 år klarer å lage dem selv, mens de litt større aktivitetene i helgene kan foreldrene få lov til å delta.

3. Juleverksted på Teams

Jeg er heldig, som et sosialt menneske jobber i en sosial bransje, men jeg ser godt at vi er mange som er preget av alle tiltakene. Heldigvis lever vi i en digital tid, så etter mye blyanttygging og tenking har jeg kommet frem til at et digitalt juleverksted må være tingen! Sammen med «Julenissens små hjelpere» kan jeg raskt lage hobbypakker til ulike aktiviteter som vi sender til dere og til alle som skal delta digitalt. Slik kan dere ha verksted sammen på en koronavennlig måte! Om dere vil invitere meg med på Teams eller Zoom blir jeg gjerne med for å forklare moroa! 😁


5. Mitt heteste julegavetips: Posca-tusjer


Butikken er fortsatt åpen for handel, men på grunn av korona har vi dessverre stengt for bursdager hos oss. Men kom gjerne innom, for nå bugner det av flotte, nye julevarer som gjør at vi gleder oss enda mer til jul. Vi har de fått inn de populære, giftfrie Posca-tusj-settene! Barn som er innom hos oss forteller at dette er de beste tusjene til å fargelegge sko, tekstil og treverk med. Ja, de er litt dyre, men vi har faktisk satt settene med 20 akryltusjer på tilbud, så dette er vårt heteste gavetips!5. Hobbykasser til jul?

Disse kreative hobbykassene tok helt av i fjor! De har alt fra tradisjonelle julevarer som filt og piperensere, kombinert med nye populære materialer som Silk Clay og Foam Clay.

Disse kan være supre om du trenger ideer til julepakker. I tillegg får du morsomme øyne du kan klistre på den hjemmelagede nissen eller snømannen. Denne kommer også i en natur-versjon, med blant annet tremosaikk og hempsnorer.


For mange er det ikke jul uten Disney. Og vi har det perfekte aktivitetsheftet med klistremerker og sjablonger, så man kan lage flotte julegaver og pynt til treet.


God adventstid!


129 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page