top of page
  • Forfatterens bildeMini

Nyttårshilsen

Her kommer en liten nyttårshilsen fra meg til deg!

Idet vi vinker farvel til 2019 har jeg så lyst til å fortelle litt om året mitt.

Det var med sommerfugler i magen jeg åpnet dørene til vårt lille kreative verksted i Svingen rett før påske. Drømmen var å gi store og små et sted hvor de kunne kjenne på hvor gøy det er å bygge, leke og skape. Men ville noen komme? Eller ville jeg stå der alene med kaker, ballonger, popcorn-maskin, klovner og prinsesser? De kom! Nye og gamle venner møtte opp, noen kom fra nabolaget, andre kom langveis fra. Det ble stinn brakke – en morsommere åpningsfest kunne jeg ikke ha drømt om.

Om du ikke har sett den lille filmavis-hyllesten av en video vi lagde, kan du se den her! Videre har jeg vært så heldig at jeg har fått arrangere mange morsomme fester for barn i alle aldre. Barn og voksne har fått lage klokker, drømmefangere, gymbager, capser, t-skjorter, julepynt, prinsessespeil og smykkeskrin. Det har også vært flere som har ønsket seg skreddersydde verkstedbursdager og det har vi selvfølgelig også fikset. Vi har hatt 1-årsbursdag, MGP-bursdag, discobursdag, senorita-bursdag, prinsessebursdag og Manchester United-bursdag. Det er en stor ære å få ansvaret for å levere morsomme og kreative bursdager. Så det må jeg få takke venner av Kreativitas for!

I 2019 har jeg fått bekreftet min mistanke, at alle er kreative, bare det legges til rette for det. Det har gledet meg enormt å se mennesker komme inn døren til Kreativitas og fylle rommet med skaperkraft, inspirasjon og mestring. Det trenger vi alle å få kjenne på! Følgende har også sjarmert meg: Mange foreldre gir barna plassen til å bygge, male og leke, men etter hvert har de selv blitt fristet til å lage noe.

Da har jeg gode dager på jobben.

Vi har også hatt juleverksteder, sykurs, klovneskole, 17.-mai-verksted, boklansering, lagd moro på festival- og markedsdager, Halloween-fest, sommerskole og morsomme planleggingsdager. Jeg har fått gleden av å bli kjent med barn i alle aldre og det er veldig koselig å se flere av dem komme tilbake for å leke og oppdage nye ting de kan finne på i Svingen.

En ting som også må nevnes fra 2019 er pop-up-butikken på Bekkestua Senter. Tidlig på høsten fikk vi tilbud om å fylle noen ledige lokaler med barn og glede. Det ble en hektisk førjulstid for lille Kreativitas, men herlighet så gøy det var å se at mange av våre faste besøkende like gjerne kom dit for en dose kreativ lek. Vi er tilbake i Svingen nå, altså, men takk til alle som bidro til at jula på Bekkestua ble kreativ for mange store og små barn.

Jeg skal være ærlig på at det er ingen lek å være gründer i disse tider. Men lille Amelie ga meg nytt giv da hun en dag ropte ut: ”Jeg elsker å være på Kreativitas!” Dette er ord jeg gjemmer i hjertet når jeg planlegger 2020. For snart kan vi tilby mange morsomme tilbud og nye, spennende produkter – igjen med mål om at vi skal ta vare på klimaet og tenke på gjenbruk. De fleste bursdagspakkene blir med inn i 2020, men jeg gleder meg til å dele nye konsepter med dere. Vi gjentar også suksessen med morsomme aktiviteter i skoleferiene, det blir også kurs for barn som vil lære å sy eller skrive. Her blir det begrensede plasser, så følg med på påmeldingsfristen! Alle hjerter gleder seg til kjærlighetsverksted før Valentines, og til påsken kommer vi til å boble over av alt det morsomme vi kan lage med fjær og fjas. Og ja, som vanlig har vi åpent på planleggingsdager i Bærum, mens drop-in alltid er mulig.

Til slutt, jeg vil veldig gjerne takke alle dere som har vært med å gjøre Kreativitas til et hyggelig sted å være. Til dere som har kommet innom, Og takk til dere som har spredd ordet om dette lille kreative hjørnet av verden. Jeg vil også takke familie og venner som har heiet på Kreativitas. Jeg elsker at dere har troen på meg!

Godt nytt år! Vi sees i 2020!


Hilsen Mini <3#minblogg #kreativitas #Svingen #nyttår

104 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page