SOMMERSKOLEN

Sommerskolen er en uke proppfull med kreative aktiviteter som passer for barn i alderen 6-12 år. I år får alle velkomstpakke!

Vi følger til enhver tid de råd som gis av Folkehelseinstituttet. Syke barn/elever skal holde seg hjemme. Dette gjelder uansett type sykdom, og selv med lette symptomer. Vi har fokus på god hygiene, og redusert kontakthyppighet mellom barna. Kreative pakker vil klargjøres slik at utstyr og materialer kun benyttes av samme person.  Alt som lages må tas med hjem samme dag.

 

På programmet har vi blant annet: 

​​

  • Gjenbruk- og miljødag - vi viser barna hvordan vi kan gjenbruke plast og papir med fiffige løsninger. 

  • Barna kan glede seg til magisk besøk. En hel dag hvor barna skal få riste seg løs med humor og lære seg å trylle og sjonglere! Barna får sin egen tryllestav og det blir utdeling av diplom hvor barna får hvert sitt artistnavn. 

  • Turdag! Ingen sommer uten et besøk til stranda. Dette er en dag vi tar turen til stranda for å finne skatter som kan brukes til et “hemmelig prosjekt”.

  • Velkomstpakken (Bok, klistremerke, kreativt kit.)

Barna kan starte dagen sin med matpakke og lek hos oss fra kl. 9.00. Vi begynner med aktivitetene kl.09.30 og dagen rundes av litt før kl. 16.00. Barna må ha med matpakke og drikkeflaske. Opprinnelig hadde vi tilbud om mat, men vi har valgt å fjerne dette for å minimere kilder til smitte.  

I år tilbyr vi sommerskole i uke 26, 27 og 33, og vurderer flere uker om det meldes interesse for det.

Pris per barn: 2995,-

(bindende påmelding. Ved eventuell avlysning som følge av pålegg fra myndighetene vil beløpet tilbakebetales i sin helhet.)

Programmet oppdateres fortløpende og det kan skje endringer. Har du noen spørsmål?
Ikke nøl med å ta kontakt!

Merk!
Det er kun 12 deltakere per gruppe, og en instruktør. Det vil også være tryllekunstner en av dagene.  


Husk å ha på klær som tåler få litt søl på seg, vi stiller med malefrakker.